De rijke Lagers, besluiten Industriously Hoogte - kwaliteit en de Dienst 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

QINGDAO RICH BEARING CO.,LTD.

Het rijke Lager heeft met me ongeveer 5 jaar gewerkt, kan ik op hen voor kwaliteit vertrouwen en prijzen, telkens als wanneer ik nodig heb, zij de behoeften altijd leveren en kunnen oplossen zeer onmiddellijk, ben ik gelukkig werkend met Rijk Lager, ik het beste voor Rijke Bearing~ hoop

—— Simon

ik werk met vele dragende leveranciers, is de Rijken één van hen, houd van ik werkend met hen, altijd antwoord op tijd, geen kwestie het werken of non-working tijd, zeer hard werkelijk werken zij.

—— David

Ik ben online Chatten Nu

QINGDAO RICH BEARING CO.,LTD.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
QINGDAO RICH BEARING CO.,LTD. QINGDAO RICH BEARING CO.,LTD. QINGDAO RICH BEARING CO.,LTD. QINGDAO RICH BEARING CO.,LTD. QINGDAO RICH BEARING CO.,LTD. QINGDAO RICH BEARING CO.,LTD. QINGDAO RICH BEARING CO.,LTD. QINGDAO RICH BEARING CO.,LTD. QINGDAO RICH BEARING CO.,LTD.
锻造 淬火 车加工 退火 磨加工 超精 合套仪安装 检测 配件仓库

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Rijk
Aantal werknemers : 100~130
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 80% - 90%

Wordt Qingdao Rijk Dragend Co., Ltd gevestigd in Qingdao, genietend van strategische plaats en geschikt vervoer. Wij bezitten gevorderde productiefaciliteiten en uitstekende beheerspersoneelsleden, en onze producten zijn gelijkwaardig aan de lagers van het wereld belangrijke merk.

 

Onze hoofdproducten worden wijd toegepast op voertuigen, allerlei agricalture en bouwmachines, hulpmiddelen, en de huistoestellen, met inbegrip van diepe groefkogellagers, verminderen rollagers, sferische rollagers, self-aligning lagers, duwkogellagers, de lagers van het hoofdkussenblok, cilindrische rollagers, autolagers en niet genormaliseerde lagers. Met jaarlijkse output van 50 miljoen reeksen. Onze Lagers zijn gerechtigd als „geen-Klacht & Nul Tekortproducten“ door de Dienst van de Staat van Kwaliteit en Technische Supervisie.

 

Wij werken constant hard om onze klanten, volgens ons operationeel principe van „Klantentevredenheid en Kwaliteit te dienen eerst“.

 

Wij hebben behulpzame verhoudingen met bedrijven van Zuid-Afrika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en Europa gevestigd. Wij hebben ook zakelijke relaties met vele binnenlandse ondernemingen gevestigd. Uw bezoek en samenwerking zullen warm met ingestemd worden!

Contactgegevens
QINGDAO RICH BEARING CO.,LTD.

Tel.: 86-532-83051115-08

Fax: 86-532-83728834

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)